Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سبحان رجب پور مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ساری گفت: اجرای طرح‌های مختلف پیشگیرانه باعث شد تا میزان قاچاق انواع فرآورده‌های نفتی در حوزه عملیاتی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ساری با کاهش چشمگیری مواجه شود.
او با تاکید بر پیش بینی و پیشگیری از قاچاق فرآورده‌های نفتی، افزود: این کارگروه به منظور ایجاد هماهنگی، پشتیبانی، پیشگیری و پیگیری عملیات مقابله با قاچاق فرآورده‌های نفتی تشکیل و درحال فعالیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سبحان رجب پور گفت: اقدامات زیادی در حوزه پیشگیری از قاچاق فرآورده‌های نفتی منطقه ساری انجام شده است که می‌توان از پایش ماهانه مصرف و ساماندهی، کنترل و ادامه روند استاندارد سازی سهمیه با توجه به افزایش فروش فرآورده‌های نفتگاز سهمیه کارت آزاد برای جایگاه داران سطح منطقه که باعث کاهش بیش از ۴۰ درصد مصرف از ابتدای اجرای طرح در آذر ۹۸ گردید نام برد.

او افزود: برگزاری کارگاه آموزشی برای یگان‌های نیروی انتظامی و گشت مشترک و همکاری نزدیک با پلیس آگاهی در شناسایی سوختگیری‌های مشکوک از دیگر اقدامات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ساری است.

رجب پور یکی دیگر از اقدامات شرکت را انجام بازدید‌های میدانی از مجاری عرضه دانست و گفت: بررسی و اخذ تراکنش‌های پر تکرار، مشکوک و خطا از سامانه منصوبه در محل و بازبینی تصاویر دوربین مدار بسته نسبت به شناسایی و احراز تخلف سوء استفاده از کارت‌های سوخت از اقدامات پیشگیرانه شرکت است.

او افزود: کنترل روزانه حذف رمز کارت سوخت، اجرای کامل روش مدیریت و کنترل سوخت ناوگان حمل و نقل عمومی کشور بر اساس پیمایش برون شهری و تایید سوخت خانوار‌های فاقد گاز بر اساس استعلام سیستمی سامانه سدف از موانع قاچاق فرآورده‌های نفتی است.

رجب پور در ارتباط با سوخت چاه‌های کشاورزی استان که تعدادی از آن‌ها فاقد مجوز است گفت: تعیین تکلیف چاه‌های کشاورزی فاقد پروانه با همکاری ادارات مختلف و سهل نمودن روند اخذ پروانه که با پیگیری مستمر مسئولین استان به نتایج خوبی رسید و برای تعداد۱۱ هزار و ۵۸۰ چاه از ۲۴ هزار و۶۰۰ چاه ثبت شده و شناسایی شده پروانه صادر شد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ساری یکی از اقدامات مفید در پیشگیری از قاچاق سوخت را اجرای طرح توزیع الکترونیکی نفت سفید، نفتگاز و گاز مایع دانست.
انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پخش فرآورده های نفتی قاچاق سوخت کارت سوخت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری قاچاق فرآورده های نفتی رجب پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۵۷۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس

تین نیوز

فعالان صنفی بخش حمل و نقل جاده ای کشور از رفع مسدودی 6000 کارت سوخت ناوگان عمومی خبر دادند.

به گزارش تین نیوز، طبق این گزارش، با پیگیری کانون های رانندگان و دارندگان کالا و مسافر کشور  و کمک و تلاش حوزه معاونت حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور ۶۰۰۰ کارت سوخت ناوگان حمل و نقل جاده ای کشور که به دستور مقام قضایی قفل شده بود، آزاد شد.

قابل ذکر است در تاریخ هشتم فرودین ماه امسال جلیل سالاری معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت:اکنون گازوئیل در داخل کشور لیتری ۳۰۰ تومان فروخته می شود که این رقم حتی هزینه حمل هر لیتر گازوئیل را هم پوشش نمی دهد. بنابراین نیاز است که یک سامانه پایشی ایجاد شود که به طور مثال بارنامه های جعلی که بسیار زیاد صادر می شود را شناسایی و با آن مقابله کند.

سالاری افزود: مشاهدات ما نشان می دهد که بخش زیادی از سهمیه سوخت این مجموعه ها به سمت قاچاق منحرف می شود. یعنی وقتی همکاران من وضعیت فعالیت مجموعه های اقتصادی که سهمیه سوخت آنها توسط دستگاه های متولی تایید شده را پایش می کنند، انحراف حدود یک و نیم میلیارد لیتری میان توزیع و مصرف را مشاهده می کنیم.

معاون وزیر نفت گفت: بسیاری از بارنامه های جعلی در کشور صادر و منجر به این شده که سهمیه سوخت تخصیص یافته به این خودروها به سمت قاچاق منحرف شود. این موارد باعث اتلاف حجم بسیار بالایی از سرمایه های کشور شده است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی اظهار داشت: بنابراین بهینه سازی مصرف انرژی و همچنین مدیریت مسیرهای تخصیص سوخت از اقدامات مهمی است که برای کاهش مصرف سوخت باید انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت: با توجه به اختلاف قیمت بسیار زیادی که گازوئیل در داخل و خارج کشور دارد، فروش سهمیه گازوئیل در مبادی مرزی به مراتب بیشتر از اجرت حمل بار سود دارد. این مسئله موجب مهاجرت تعداد زیادی از کارت های سوخت به مرزها شده و صاحبان این کارت ها از فروش سهمیه گازوئیل درآمد کسب می کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • ◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روز‌های آینده
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • روند صدور درخواست کارت سوخت تغییر می کند | سامانه جدید روزهای آینده معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده معرفی می‌شود
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده/ تسریع در صدور کارت‌های سوخت
  • بررسی پرونده دو متهم قاچاق سوخت یارانه ای