Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@10:00:32 GMT

ضرورت پخش اذان و دعا در اوقات شرعی مساجد

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۶۹۷۱۱

ضرورت پخش اذان و دعا در اوقات شرعی مساجد

ایسنا/مازندران مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به فعالیت های محدود مساجد و باز بودن درب مساجد، گفت: هیچ کسی حق ندارد درب مساجد را ببندد و اذان و دعا در روزهای ایام کرونایی از مساجد پخش شود.

بر اساس گزارش روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی مازندران، حجت‌الاسلام ناصر شکریان امیری ضمن اشاره به کارکردهای بسیار اثرگذار مساجد در ایام شیوع ویروس منحوس (کووید۱۹)، اظهار کرد: مساجد، کانون های فرهنگی و تبلیغی و فعالان حوزه دین نقش بسیار مهمی در تمامی بحران های اجتماعی به ویژه در ایام شیوع ویروس کرونا ایفاء کردند و در تمامی این مدت شیوع این ویروس ،مساجد مرکز فرماندهی ،ستاد و قرارگاه مرکزی مبارزه باویروس منحوس کرونا مبدل شده است و بسیاری از توفیقات و موفقیت ها در پیک نخست شیوع این ویروس از همین قرارگاه حاصل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با انتقاد از برخی موضع گیری ها و جوسازی ها در خصوص مساجد و محافل دینی و مذهبی، تصریح کرد: هیچ یک از فعالیت های فرهنگی و تبلیغی در دوران شیوع این ویروس تعطیل نشد بلکه جنبه های مختلف این فعالیت ها متناسب با این ایام تغییر کرد و بسیار هم اثرگذار ظاهر شد که رهبری عظیم الشان انقلاب حضرت آیت الله العظمی الامام خامنه ای بارها در بیانات ارزشمند خود به مصادیق مختلفی از این فعالیت ها اشاره و از اینگونه فعالیت ها تقدیر کردند.

مدیرکل تبلیغات مازندران، با تاکید بر ضرورت پخش اذان ،دعا و نیایش در اوقات شرعی از مساجد مازندران ، تصریح کرد: هیچ کس حق بستن درب مساجد را ندارد و مساجد در تمام ساعات و اوقات شرعی باز است اما اقامه نماز جماعت و تجمعات و فعالیت های دینی و مذهبی با توجه به ابلاغیه ستاد ملی مبارزه با کرونا و  پروتکل های وزارت بهداشت و درمان امکان پذیر نیست و همه موظف هستیم از دستورات و ابلاغیه های وزارت بهداشت درمان و آموزش

شکریان امیری در بخش دیگری از سخنان خود مساجد را مهم ترین پایگاه فرهنگی و اجتماعی در جوامع اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: بسیاری از ظرفیت های مساجد  فعالان کانون‌های فرهنگی و تبلیغی مساجد، موسسات و خانه‌های قرآن شهری و روستایی و هیئات مذهبی صرف تولید ماسک و مواد ضدعفونی، تهیه ارزاق و بسته های معیشتی برای خلق حماسه بزرگ مواسات و همدلی شد و این وحدت و همدلی در نوع خود بی نظیر بود و چشم جهانیان را به خود خیره کرد .

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران، استاد برجسته حوزه های علمیه و دانشگاه های مازندران در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به کارکردهای بسیار اثر گذار مساجد در جامعه اسلامی، بیان کرد: تعطیلی مساجد زیبنده جامعه اسلامی نیست بلکه باید نسبت به فعال کردن ظرفیت های آن در راستای کمک به حل مشکلات جامعه و رفع بحران های اجتماعی برنامه ریزی داشت و نوع فعالیت های آن با رعایت پروتکل های وزارت بهداشت و درمان تغییر می کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی در پایان با اشاره به دشمنی های متعدد مستکبران عالم با پایگاه های دینی و فرهنگی به ویژه مساجد و اماکن مذهبی، اظهار کرد: شکل گیری اسلام و دنیای اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی از همین مساجد و پایگاه های دینی و مذهبی است و در تاریخ اسلام و جمهوری اسلامی همواره دشمنان بدنبال تخریب چهره اسلام‌ ناب و اعتقادات دینی و مذهبی هستند و مهم ترین پایگاه دشمنی ها همین مساجد ،اماکن و محافل مذهبی و دینی است که باید در تقابل با این دشمنی ها نسبت به این پایگاه های اثرگذار  اجتماعی و فرهنگی برنامه ریزی داشت و از ظرفیت آن در جهت تقویت دنیای اسلام و مسلمانان بهره گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری دینی و مذهبی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۹۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد

ایسنا/اردبیل مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل گفت: مساجد می توانند نقش مهمی در بحث عدالت فرهنگی و گسترش برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات داشته باشند.

مصطفی آمون، ۱۱ اردیبهشت در جلسه کارگروه تخصصی غنی سازی اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی مناسب برای نوجوانان و جوانان در ایام تابستان، اظهار کرد: جریان سازی، پشتیبانی و نظام مند کردن فعالیت های تابستانی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل در این کارگروه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل تصریح کرد: برنامه ریزی خلاقانه و طرح ایده های جدید برای اوقات فراغت موجب بهره مندی هر چه بیشتر نوجوانان و جوانان از برنامه های تابستانی خواهد شد.

وی اظهار کرد: مساجد می توانند نقش مهمی در بحث عدالت فرهنگی و گسترش برنامه های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات داشته باشند.

آمون خاطرنشان کرد: فضای معنوی مساجد می تواند تاثیر عمیقی در گسترش برنامه های فرهنگی و تربیتی در بین جوانان و نوجوانان داشته باشد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان به شبکه عظیم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد نیز اشاره کرد و افزود: امروز بیش از ۶۵۰ کانون فرهنگی هنری در سطح استان اردبیل می‌توانند به عنوان پاتوق فرهنگی و تربیتی نوجوانان و جوانان نقش مهمی در اجرای برنامه های تابستانی و غنی سازی اوقات فراغت آنها داشته باشند.

آمون، توسعه تعاملات و بهره مندی از ظرفیت های دستگاه های فرهنگی و اجرایی برای هر چه باشکوه تر برگزار شدن طرح «مسجد، کانون نشاط» را بسیار مهم دانست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اوقات شرعی جمعه ۱۴ اردیبهشت در یزد
  • اوقات شرعی چهاردهم اردیبهشت ماه به افق آبادان و خرمشهر
  • تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اوقات شرعی سیزدهم اردیبهشت ماه به افق آبادان و خرمشهر
  • اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ اردیبهشت در یزد
  • اوقات شرعی دوازدهم اردیبهشت ماه به افق آبادان و خرمشهر
  • تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد