Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه مازندران، صاحب نجفی با اشاره به بسته بودن درب امامزادگان و بقاع متبرکه استان برای حفظ سلامت مردم و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، افزود : درب آستان مقدس امامزادگان برای زیارت مردم بسته می‌باشد اما فعالیت‌های اجتماعی و مذهبی این اماکن متبرکه تعطیل نشده و توسط خادمین امامزادگان در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: فعالیت‌های اجتماعی مانند تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی بین مددجویان و فعالیت‌های مذهبی مانند برگزاری برنامه‌های مجازی ضیافت الهی در جوار امامزادگان شاخص مازندران اجرا می‌شود.

مسئول روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به اجرای برنامه‌های مجازی ضیافت همدلی ویژه ماه مبارک رمضان در بقاع متبرکه شاخص استان، افزود: استودیو ضیافت الهی برای ضبط برنامه‌های ویژه ماه مبارک رمضان در امامزادگان شاخص استان راه‌اندازی شده و برنامه‌ها روزانه با حضور روحانیون و قاریان شهرستانی و استانی ضبط و از شبکه‌های اجتماعی پخش می‌شوند.

وی ادامه داد : ضبط محفل جزءخوانی قرآن کریم در امامزاده عباس(ع) ساری و پخش از سیمای مازندران، ضبط برنامه‌های تفسیر قرآن کریم در جوار امامزادگان استان و پخش زنده محافل انس با قرآن کریم در جوار بقاع متبرکه از شبکه‌های اجتماعی از جمله برنامه‌های مجازی ضیافت الهی به‌شمار می‌رود.

وی گفت : در صورت تداوم محدودیت‌ها و بسته بودن درب آستان مقدس امامزادگان، برنامه‌های لیالی قدر به‌صورت زنده در جوار آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص مازندران از شبکه‌های اجتماعی پخش می‌شود. 

بیشتر از یک‌هزار و ۳۰۰ بقعه امامزادگان در مازندران وجود دارد که در ایام خاص مذهبی همچون ماههای محرم و رمضان در این اماکن برنامه های خاص این ایام برگزار می شد .

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا اداره کل اوقاف و امور خیریه برنامه های فرهنگی فضای مجازی قرآن کریم محرم سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی بقاع متبرکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۵۹۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرتضی خدمتكار آرانی، مدیركل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران در گفتگوی رادیویی در مورد آغاز طرح ملی نهضت مشاركت اجتماعی در استان تهران اظهار كرد: این طرح اواخر سال گذشته در سازمان امور اجتماعی وزارت كشور طراحی و پیاده‌سازی آن آغاز شد. مشاركت مردمی همواره یكی از پایه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران است كه نیازمند بسترسازی برای حضور مردم به صورت نظام‌مند در جهت حل مسائل حوزه‌های مختلف فراهم شود كه وظیفه متولیان است.

او در این باره افزود: در سازمان امور اجتماعی كشور وزارت كشور، ناظر به مسائل اجتماعی و فرهنگی در موضوع كنترل و كاهش آسیب‌های اجتماعی، دغدغه مشاركت مردمی وجود داشت و به این نگاه این طرح طراحی شد. در طرح ملی نهضت مشاركت اجتماعی تلاش می‌شود كار شناسایی دقیق ظرفیت‌های مردمی كشور به‌ویژه استان تهران صورت گیرد كه در سال‌های گذشته صورت نگرفته است. پس از این مرحله، ارزیابی ظرفیت‌ها در دستور كار قرار می‌گیرد و پس از آن نیز استفاده از ظرفیت‌ها در حوزه‌های مختلف است.

آرانی خاطر نشان کرد: پیش‌بینی می‌شود تمهید مقدمات و بسترسازی‌ها تا اوایل تابستان و اواخر بهار صورت گرفته تا از آغاز تابستان بتوان ظرفیت مردمی را به كار گرفته و به صورت بهینه از آن در جهت حل مسائل مختلف استفاده شود.

مدیركل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران با اشاره به ارتباط نزدیك دستگاه‌های اجرایی با مجموعه‌های مردمی گفت: سازمان بهزیستی، كمیته امام خمینی (ره)، فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری‌ها با مجموعه‌های مردمی در ارتباط هستند كه باید دور یك میز قرار گرفته و داشته‌ها و ظرفیت‌های مردمی را به میدان آورده و در فضای روشن از آنها به صورت هدفمند استفاده شود.

او لازمه برنامه‌ریزی روشن را تعریف گام‌های اجرایی و زمان‌بندی‌های مناسب دانست و ادامه داد: تا اواخر خردادماه شناسایی و ارزیابی اولیه صورت می‌گیرد و از اوایل تابستان در سطح كشور استفاده می‌شود. پیش‌بینی می‌شود سكوی ظرفیت‌های مردمی استان تهران را در فضای مجازی بالا آورده تا برای همه ارگان‌ها و همه نهادها قابل شناسایی و استفاده باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هاشمی تهرانی: امروزه در فضای حقیقی و مجازی حشر با علما از بین رفته/ هیئات مذهبی خیلی اوقات منبری ندارد/ بسیاری از بزرگان و مسئولین نظام دغدغه حجاب دارند/ اگر با جوانان حرف زده می‌شد اینجای کار نبودیم
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • برگزاری مراسم سالگرد شهادت امام صادق (ع) در ۱۶۲ بقعه متبرکه گیلان
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • برگزاری مراسم شهادت امام جعفر صادق (ع) در ۲۷ بقعه متبرکه
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • طرح پنج شنبه های طلایی سبب دوری دانش آموزان از فضای مجازی می شود